Snejsan

Min lilla dam :) Har nog inte lagt ut bild eller ens berättat att jag köpte häst för ett par veckor sen.
Det har varit lite strul med saker och ting och fick hem sadel först i veckan, så idag var första gången jag red henne på hemmaplan. Myyyys!

I övrigt har hon framkallat träningsvärk i hela min kropp efter gårdagens borstning.. Haha det blev brottningsmatch istället, så går det med brunstiga ston!





halloween

Igår var det utgång, började jättepepp och sen blev det bara skit typ. Haha aja människor är människor..
Bemödade mig iallafall att färga till håret, ta på mig linser och tänder till kvällen :)




länge sen

Oj det var länge sen! fortfarande tuffa tider för min del. Men bara vänta ni tills det vänder. Har egentligen massa bilde som ska upp här men helt enkelt inte haft tid för det :)

Blev klar med att plocka ut dreadsen ikväll, ett evighetsjobb kan man säga.. Min hårbotten mådde kasst och nu kommer den definitivt hata mig :D


SOTNING 3




Sotning 3
HAHAH TUR DET FINNS SMINK ASSÅ


svar



Om du menar det gröna jag har på headern så köpte jag det i göteborg i en skum alternativ affär :o Har för mig att jag sett sånna på flera ställen :)

FÖRLÅT

Förlåt så himla mycket för att här varit dött. Varit tufft och stressigt ett tag. Och kommer fortsätta vara det i typ en månad till /:
Jobbar, mitt uppe i körkortsgrejen, MUA har hamnat på sniskan (ska jobba igen det nu i helgen och alla bilder kommer upp här förr eller senare!), lite hemliga planer (hihi) som snart kommer bli avslöjade eftersom jag troligen kommer börja ta bilder igen :)

Ssöndag SÖÖÖNDAG mina vänner, då blir jag lycklig..

Jag ska bli bra på att blogga om det så r det sista jag gör! Tålamod mina små grodor!

RSS 2.0